20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

dommer400DANMARK: Et skub i brystet med begge hænder på en fodbold-dommer, så dommer-remedierne som fløjte, kort og kuglepen, røg rundt i luften, blev onsdag 2. april takseret til 20 dages fængsel. Dermed stadfæster Vestre Landsret byrettens dom fra 21. november sidste år.

En serie 5 fodboldkamp i maj 2013 udviklede sig så voldsomt, at en 27-årig angriber må 20 dage i fængsel for det.

Der var mange vidner, og alle havde oplevet en forskellig udgave af, hvad der rent faktisk skete, men faktum er, at den 27-årige selv indrømmede, at han havde skubbet dommeren i brystet med begge hænder.
“Det var ikke hårdt, men nærmest et lille puf”, sagde den 27-årige i retten.

Den udlægning var fodbold-dommeren bestemt ikke enig i:
“Det var et hårdt skub med knytnæver, og han kom løbende ind i mig. Der blev ikke mærker efter det, og jeg har ikke været øm overhovedet. Men jeg er ikke af de mindste, og der skal da noget til, før jeg taber, hvad jeg har i hænderne”, fortalte kampens fodbold-dommer til retten.

Voldsepisoden skete efter at dommeren havde givet den 27-årige det gule kort for, hvad fodbolddommeren betegnede, en hensynsløs tackling.

Den 27-årige var mildest talt ikke tilfreds med serveringen af ‘ostemaden’, og han brokkede sig højlydt til dommeren, som præsenterede ham for det røde kort, da han blev skubbet.

Herefter tog flere af hans holdkammerater hånd om ham og fik ham til at forlade banen.

DBU har reageret med en disciplinærstraf på karantæne i syv måneder til den 27-årige.

Anklager Irene Richter Thyssen pointerer at vold på en fodboldbane som udgangspunkt normalt vil koste 20 dages ubetinget fængsel.

 

 

– Kilde: Lokalbold.dk

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg.

 


Del dette indslag