2town opstarter ny radiostation

onair640
HANpower Medier går on-air med ny radio-station fra Mandag 28. Oktober. Navnet er ‘2town Radio’ og der sendes foreløbligt dagligt fra 16.00 – 22:00

 

OM 2TOWN: Fra og med mandag 28. Oktober 2013 kl. 16:00 vil der være en ny radio-station at tune ind på. 2town Radio, som navnet er faldet på, består forløbelig af et samarbejde mellem 2town.dk og Lokalbold.dk, der hver især vil leverer nyhedsstof til den nye radiokanal. Udover lokale nyheder og sport vil stationen naturligvis spille masser af musik, hvor især lokale kunstnere vil få airplay-tid.

2town Radio har længe været i støbeskeen, men nu er alle tilladelser og aftaler endelig faldet på plads og den nye station går on-air første gang mandag d. 28. Oktober 2013. Dog kun som digital radio på nettet og f.eks. mobile enheder som tablets og android-telefoner.

“Det hele startede faktisk med at vi havde en ide om at lave et direkte lørdags fodbold-program på radio, hvor vi kunne bringe live-reportager fra de igangværende lokale kampe på alle niveauer”, fortæller Alex Hansen, talsmand for HANpower Medier. Han fortsætter:

“Først prøvede vi at kontakte lokale radiostationer i håb om at kunne sælge ide’en, men interessen herfor var (mildt sagt) ikke stor. Måske også på grund af at det var ‘prime time’ lørdag eftermiddag vi bød ind på.”

“Det endte med at vi begyndte at tænke i selv at opstarte en Radio-station, og som kom der hurtigt gang i ide’erne til flere og andre programtyper. Nu efter måneders arbejde med at finde rette platform og få aftaler på plads med blandt andet Koda og Grammex om musikbrugen, så er vi ved at være klar”, fortæller Alex Hansen.

2town Radio, der altså er on-air første gang mandag 28. Oktober kl. 16:00, vil i opstartfasen blot sende 6 timer i døgnet dagligt. Sendetiden vil være fra kl. 16:00 til 22:00 dagligt.

“Vi er 100% novicer og helt nye på dette felt. Selvfølgelig har vi meget at lære før det hele spiller som vi ønsker det. Dette er vi godt klar over, men jeg har altid gået ind for princippet ‘Learning by doing’, og sådan bliver det også i dette tilfælde”, fortæller Alex Hansen og fortsætter:

“Vi har naturligvis forhåbninger om (på sigt) at kunne tjene penge på den nye station. Vi vil gerne bringe reklamer og sende 24 timer i døgnet, men omvendt så er den pris man f.eks. skal betale til Koda og Grammex også sat efter stationens åbningstider samt om den er kommerciel eller ej. Derfor er valget faldet på at opstarte på en 6 timers daglig basis og som non-komerciel radiostation. Dette ganske enkelt for ikke at knække nakken økonomisk mens vi undersøger indtjeningsmuligheder og interessen for vores nye initiativ.”

Hvornår den nye station vil sende 24 timer i døgnet og blive reklamefinanseret er endnu uvist, men man håber at dette vil være tilfældet absolut senest omkring april 2015, hvor det bl.a. er planen at programmet der startede det hele skal have sin premiere: Det direkte sportsprogram på lørdage eftermiddage, som starter samtidig med forårets opstart på fodboldsæsonen. Der bliver dog plads til alle andre sportsgrene i programmet også, lover idémanden bag.

I den kommende måneds tid vil der blive søgt efter både samarbejdspartere og personer som vil bidrage eller deltage i projektet bag den nye station.

Flere informationer vil løbende blive lagt ud på stationens nye webside. Herfra vil man også kunne finde oplysning om de forskellige afspilningsmuligheder af den nye station, der allerede nu sender et signal ‘ud i æteren’.

 

Læs mere på: www.2town-radio.dk


Del dette indslag

Post Comment