Spice Girls vender tilbage

Mel B har nu bekræftet, at Spice Girls vender tilbage til scenen i efteråret.

“Aftalen er indgået, og vi glæder os alle fem meget til at komme på scenen igen”, siger hun. Om der er tale om en enkeltstående optræden eller flere – og om det bliver en hel koncert eller blot et eller nogle få numre i en anden sammenhæng – fremgår dog endnu ikke.

Siden februar har det svirret med rygter om en gendannelse af 90’er-fænomenet Spice Girls, efter at de blev genforenet ved et meget omtalt møde med deres gamle manager Simon Fuller. De udsendte ved den lejlighed en pressemeddelelse, hvor de blandt andet skrev: “Tiden nu føles rigtig til at udforske nogle utrolige muligheder sammen.”

Herefter begyndte rygterne at gå om både en turné og ny musik, men Victoria Beckham afviste hurtigt, at gruppen skulle på tour. En kilde udtalte dog til avisen The Sun, at kvinderne overvejede at give enkelte koncerter.

Spice Girls brød massivt igennem i 1996 med debutsinglen “Wannabe” og nåede at udgive tre album og sælge 85 millioner plader, inden de gik i opløsning i 2000. De blev gendannet til en single og en kortvarig turné i 2007-2008 og blev atter samlet for en enkelt optræden til afslutningen af OL i London i 2012.

Siden opløsningen har alle medlemmerne udgivet soloplader, men den eneste, som har opnået længerevarende succes i musikken, er Melanie C. Emma Bunton er i dag radiovært på engelske Heart FM, både Mel B og Geri Halliwell arbejder som tv-værter, Victoria Beckham er modedesigner og forretningskvinde, og Mel C har fortsat en musikalsk karriere.

 

 

 


Del dette indslag