AC/DC smider Phil Rudd på porten

philrudd430MUSIK: Det legendariske rockband AC/DC vil ikke længere samarbejde med trommeslageren Phil Rudd, efter han i sidste uge blev sigtet for dødstrusler og narkobesiddelse. Selv hos rockbandet AC/DC er der grænser for, hvor vildt et bandmedlem må opføre sig.

 

Dødstrusler og narkobesiddelse er i således over stregen. Det står nu klart, idet trommeslageren Phil Rudd ikke får lov at vende tilbage til bandet, efter han i sidste uge blev sigtet for at have truet en person med at ville slå ham ihjel, ligesom han også blev sigtet for at besidde cannabis og metamfetamin.
Og det var altså for meget for veteranrockerne i AC/DC, der ikke længere vil samarbejde med den rutinerede trommeslager. Det skriver USA Today.

“Han er en fantastisk trommeslager, og han har gjort en hel masse for os. Men det lader til, at han har mistet jordforbindelsen. Han er ikke længere den Phil, vi tidligere kendte. Fra vores perspektiv kan jeg kun sige, at han er nødt til at få styr på sit liv”, siger bandets ikoniske guitarist Angus Young.

I den nyeste AC/DC-video “Play Ball” er den kontroversielle Rudd skiftet ud med trommeslageren Bob Richards, og når bandet drager på turné i 2015, bliver det også uden deres faste trommeslager.

Rudd har ellers været en del af AC/DC i mange år. Han sluttede sig til rocklegenderne i 1975, inden han i 1983 forlod bandet. I 1994 tog han igen trommestikkerne i hånden for rockgruppen, og her 20 år efter bliver han altså bedt om at lægge dem fra sig igen.

 

 Kilde: 2town-radio.com

 

 


Del dette indslag