Anna Schwartz: Jeg går mine egne veje

annaschwartz430MUSIK: Rasmus Seebach er for mange musikelskere noget nær det perfekte eksempel på, hvordan børn af kendte sangere formår at træde ud af Fars eller Mors “skygge” og skabe deres egen musikidentitet.

 

Det samme er tilfældet for 23-årige Anna, der deler efternavn med den lokale skjald fra Vallø by: Kim Schwartz.

Anna har netop sendt sin første single på engelsk på gaden: “I Tried”, og selv om hun har fået musikken og interessen for selv at skrive og synge sange ind med modermælken, er hun meget bevidst om, at hun laver musik på sine egne præmisser – og ikke i skyggen af sin fars musikalske karriere.

 

“Jeg har altid spillet musik og sunget derhjemme, både sammen med min far og for mig selv, og jeg har selv skrevet sange i nogle år efterhånden. Jeg nok fået den grundlæggende musikalitet og træning med hjemmefra, og ja, min far er Kim Schwartz, men han er netop min far og en kæmpe støtte for mig og har altid været det. Jeg føler ikke, at jeg har haft brug for at distancere mig fra, at han også er musikeren Kim Schwartz i forhold til min egen musik. Han har jo også lidt været min mentor, når det kommer til min grundlæggende passion for musikken”, siger Anna Schwartz.

Sidste år debuterede hun med sin allerførste single: “Forsvundet i dig”, som sammen med den nye single vil være at finde på et kommende album fra den unge sangfugl, som hun håber udkommer i foråret. I øjeblikket er arbejdstitlen på albummet: Imperfect.

 

Læs hele artiklen på: sn.dk

WebTV:

Hør Anna’s smukke stemme i video’en herunder og glæd dig til snart at høre mere fra det unge lovende Vallø talent.
Du kan læse mere om Anna på hendes Facebook-side: Besøg Anna på Facebook

 Del dette indslag