Apple Pay klar til lancering i Danmark

Allerede i næste uge bliver Apple Pay lanceret i Danmark. Det mener et svensk Mac-medie som har oplysningerne fra velunderrettede kilder.

Apple meddelte tidligere på året at deres betalingstjeneste, Apple Pay, bliver lanceret i Danmark inden årets udgang. Dog uden at præcisere det nærmere.

Nu har det svenske medie Macpro fået oplysninger om at lanceringen sker allerede på tirsdag den 24. oktober i både Danmark, Sverige og Finland. Læg mærke til at Norge ikke nævnes. Hvilke banker og samarbejdspartnere som Apple kommer til at arbejde sammen med er ikke kendt i skrivende stund.

Det er nærliggende at tro, at der vil være tale om en eller flere banker der har afdelinger i alle tre lande. Det har både Nordea og Danske Bank eksempelvis. Det kunne også være en af de banker der ikke traditionelt har været på det danske marked såsom Bank Norwegian eller Santander. En tredje mulighed er at det sker i et samarbejde med MasterCard som vi har set i flere andre lande.

Uanset hvad må man håbe at så mange som muligt får mulighed for at bruge Apple Pay og der derfor er tale om så bred en skare af danske banker som muligt. Holder informationerne stik finder vi under alle omstændigheder ud af det i næste uge.

 

Kilde: Onx.dk

 

 

 


Del dette indslag