Bliv radiovært på 2town Radio

radiovaert430MUSIK/JOB: Hvad enten du kunne tænke dig at prøve at lave radio, blive studievært i et program, eller selv har ide’er til nye programmer så er det måske lige netop dig 2town Radio søger efter.

2town Radio søger frivillige ildsjæle, der kunne tænke sig at medvirke til at få netradio-stationen op og køre på fuldt blus. Hvad du kan og skal bidrage med, samt hvilken indflydelse du vil få på stationen er helt åbent. Vi tilbyder at man kan deltage på det niveau man selv ønsker, så vær ikke bange for at afprøve dette nye spændende projekt.

2town Radio er pr. 1. Januar gået ind i fase 2 af de 3 indledende faser i netradio-stationens opstart.
Den første fase var primært tiltænkt som en testfase, hvor tekniken bag skulle indlæres og afprøves. Denne del er vel gennemført.
2. fase, der gennemføres i perioden 1. Januar til 31. marts, handler om at få indvolveret flere personer i stationens fremtidige drift. Herunder studieværter, ide-udviklere til nye programmer og events, samarbejdspartnere samt en kompetent ledelse.

Så længe stationen ikke generere indtægt tilbydes der hverken honorar, løn eller anden form for betaling, men det er klart at de personer, der er med til at skabe fundamentet for en (forhåbenligt) succesfuld netradio-station også skal belønnes for indsatsen når “forretningen kører”. Og vi lægger IKKE skjul på at det ER planen, at der skal tjenes penge på 2town Radio, men det ER og bliver også et projekt hvor lysten til at lave radio SKAL være drivkraften. Derfor er det (i hvert fald i starten) motivation og frivillig ulønnet indsats, der skal være drivkraften bag konceptet. Kan du accepterer dette, og har du lysten, så vil vi MEGET GERNE snakke videre med netop dig herom.

 

Læs mere på: 2town-radio.com


Del dette indslag