Børnebrandet Pixizoo konkurs

FINANS/ERHVERV: Det er ikke engang et år siden, at ejerkredsen bag Pixizoo tilførte et stort millionbeløb til selskabet. Nu må de alligevel kaste håndklædet i ringen. Firmaet er under konkurs.

Jesper Mark, der er en af ejerne bag Pixizoo.

Børn og forældre, der venter på pakker fra den danske webshop Pixizoo, kommer formentlig til at vente længe. Den kendte webshop er nemlig under konkurs. Det viser oplysninger fra Statstidende.

Selskabet selv skriver på sin hjemmeside, at det ikke kan garantere levering inden jul, og på Trustpilot og sociale medier melder vrede kunder om manglende pakker, dårlig kundeservice og skilte, der viser, at Pixizoos butikker foreløbigt holder lukket.

“Umiddelbart har der været flere udgifter end indtægter. Selskabet har været på en vækstrejse og har ikke kunne indfrie forventningerne til omsætningen. Det er en virksomhed, som likviditetsmæssigt har haltet bagefter i noget tid. Der har været forskellige forsøg på at rette op, men det har ikke været nok”, fortæller advokat og partner i Bech Bruun, Søren Christensen Volder, der indsat som kurator i sagen.

Pixizoo har eksisteret siden 2014 og sælger alt fra børnetøj til autostole, legetøj og babyudstyr.
I varesortimentet er kendte brands som Lego, Trip Trap og Sebra.

Pixizoo er stiftet af brødrene Jesper og Karl Mark sammen med deres kammerat Anders Kobberup.

Ifølge kuratoren arbejdes der på højtryk for at finde en mulig køber, der kan drive Pixizoo videre og sikre, at kunderne får deres bestillinger inden jul.

Pixizoo skiftede kort før konkursen navn til PXZ ApS.

.


Del dette indslag