Danske komikere raser over firma

Velgørenhedsshowet Comedy Aid, der arrangeres årligt af firmaet FBI (Funny Business Inc.), hænger i en tynd tråd efter sidste års overskud på 1,2 millioner kroner endnu ikke er udbetalt til ‘Red Barnet’.

Det ser sort ud for komikernes årlige velgørenhedsshow Comedy Aid.
Sidste år skulle overskuddet på 1,2 millioner kroner være gået til Red Barnet, men pengene er endnu ikke blevet betalt af comedybureauet FBI – Funny Business Inc., der arrangerer Comedy Aid.

FBI forklarer, at virksomheden har haft økonomiske problemer og derfor ikke har været i stand til at betale Red Barnet.
Komikerne, der stiller gratis op, har ikke meget til overs for FBI’s manglende betaling.

Komiker Michael Schøt er ambassadør for Red Barnet og var vært på sidste års Comedy Aid. Han mener, at FBI har håndteret sagen uprofessionelt.

Komikerne har mistet tilliden til FBI
Siden 1992 har FBI arrangeret velgørenhedsshowet, hvor mange af de bedste komikere i landet kvit og frit stiller op for at støtte et godt formål. Sidste år skulle overskuddet være gået til Red Barnet, men det skete ikke.

FBI har nemlig ikke kunne betale pengene rettidigt på grund af alvorlige økonomiske problemer.

Og det har ifølge Michael Schøt fået en lang række af komikere til at overveje, hvornår og hvordan de kan trække sig ud af FBI.

Efter han har været i kontakt med de andre komikere, der medvirkede til Comedy Aid sidste år, har han meget svært ved at forestille sig, at stand up-showet bliver til noget i år.

.


Del dette indslag