En million ‘Likes’ – Men ingen sex

likes640

En ung norsk gut skabte storm af opmærksomhed på Facebook med sit sex-skilt.

Det gik rigtigt stærkt for norske Peter Kverneng, da han smed et billede af sig selv og veninden Cathrine op på Facebook med teksten:
“Cathrine siger, at hvis jeg kan få 1 million likes vil hun gå i seng med mig. Vær venlig at del og ‘like'”.

På kun et par dage fik Peter Kverneng de nødvendig et million ‘likes’ og langt mere endda, men det blev alligevel ikke til sex med venninden.

“Nej, det som folk håbede på ville ske, er ikke sket. Jeg mødtes med Cathrine i går, og vi blev enige om, at hvad der startede som en joke også skulle slutte som en joke”, siger Peter Kverneng til det norske medie Verdalingen.no

1,3 millioner har ‘liket’ billedet, og han har været lidt overvældet over opmækrsomheden, og har faktisk ikke rigtigt sovet siden, det tog siden begyndelse. Men nu har han gjort billedet privat, så nu kan folk ikke længere bakke op om projektet på Facebook.

Men selv om, han altså ikke får lov at have sex med veninden Cathrine, har projektet muligvis åbnet for andre muligheder på den front. Mange piger har nemlig sendt deres telefonnummer til ham.

“Ja, det bliver jo lidt lettere at tjekke damerne ud efter det her, men jeg ved jo ikke, om mange af disse piger i virkeligheden er gamle mænd”, griner Peter Kverneng.


Del dette indslag