Familiehund endte som slangemad

120514-01UDLAND: En stor pythonslage havde i nattens løb sneget sig ind i familiens hundehus og sikret sig et solidt morgen-måltid i form af familiens malteser-chihuahua.

 

En australsk kvinde skulle ud i familiens hundehus for at hente familiens malteser-chihuahua en tidlig morgen, men hunden kunne hun ikke umiddelbart se.

Til gengæld lå der en enorm pythonslange og hyggede sig. Godt mæt efter et solidt morgenmåltid. Ud af munden på slangen lå kæden, og hunden var stadig for enden af den.

Den to-et-halv meter lange slange havde ikke nogen vanskeligheder ved at fange sit lille bytte, der var lænket fast til hundehuset i Canabia i Australien.

Imidlertid havde pythonen næppe været opmærksom på, at den selv ville blive lænket fast, når den sådan havde snuppet sig godbidden.

Organisationen Wires blev tilkaldt efter familien havde opdaget, hvad der var sket.

Ulyatt fortæller, at man ventede i næsten 24 timer på, at slangen var parat til at gylpe lænken op.

Det skete imidlertid ikke, så de fik den afsted til en dyrlæge, som skal vurdere, om den cirka 50-årige slange skal igennem en operation.

“Det er anden gang, vi oplever noget af denne slags i det seneste tiår. Normalt er det hunde, der tager slanger”, siger Sue Ulyatt.

Hun fortæller, at slangen formentlig har kvalt hunden, før den slugte den. En malteser-chihuahua er tilstrækkelig føde til, at en slange af den størrelse ikke behøver at spise i en måned.

 

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg.

 


Del dette indslag