Finsk burgerkæde åbner dørene i Danmark

burgers728

Nu byder den finske burgerkæde ‘Friends and Brgrs’ giganterne Burger King og McDonalds på værdig konkurrence på det danske marked.

27. Juli bliver startskuddet til endnu en udenlandsk burgerkæde i Danmark, men denne gang er det altså ikke endnu en amerikansk gigantkæde der kommer til lille Danmark. Derimod en nordisk kæde, der har mod på at tage kampen mod de amerikanske giganter.

Kæden ‘Friends and Brgrs’ åbner der første restaurant i Danmark 27. Juli og den kommer til at ligge på strøget i København. Et sted hvor der i den grad er hård kamp om burger-publikummets gunst.

 

Bedre og sundere burgere
Restauranten i København bliver den unge finske Kædes største satsning til dato og den første udenfor hjemlandet Finland.

“København er det perfekte sted for ‘Friends & Brgrs’. Det er en meget international by, og menneskerne her sætter stor pris på burgere og god mad. Vi glæder os meget til åbningen, og vi ser frem til at servere fantastiske burgere til de gladeste mennesker i verden”, siger medejer Peter Fagerholm ifølge dagbladet BT.

Der bliver plads til omkring 90 siddende gæster i restauranten. I alt regner ‘Friends & Brgrs’ med at ansætte omkring 35 medarbejdere til den nye restaurant i hjertet af København.

‘Friends & Brgrs’ slår sig op på at lave burgermåltider af friske råvarer og undgår tilsætningsstoffer, hvor det er muligt. Blandt andet har restauranterne deres eget bageri, som sørger for friskbagte burgerboller.

 

Besøg ‘FRIENDS & BRGRS’ på nettet: Friendsandbrgrs.com


Del dette indslag