Guns N’ Roses genopstår

guns'n'roses728

MUSIK: I den senere tid har rygterne om en mulig genforening for Guns N’ Roses klassiske besætning floreret. Nu står det klart, at bandet genforenes for at spille på den store amerikanske festival Coachella i 2016. Det skriver Consequence Of Sound, som skal have fået nyheden bekræftet af flere forskellige kilder omkring bandet.

Det er 25 år siden, at originalbesætningen med Slash, Axl Rose, Duff McKagan, Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler sidst kunne opleves på en scene sammen, og 22 år siden, de tre største profiler Axl Rose, Slash og Duff McKagan sidst spillede sammen offentligt. Slash forlod officielt bandet i 1996, mens McKagan gik et år senere. Dermed var alle medlemmerne, der stod bag den klassiske debutplade “Appetite For Destruction” fra 1987, ude af bandet – med undtagelse af forsanger Axl Rose, som siden har turneret med nye musikere samt udgivet albummet “Chinese Democracy” i 2008.

Ifølge Consequence Of Sound vil der komme en officiel udmelding fra bandet inden kort tid. Billboard skriver i tillæg, at der planlægges en større stadionturné på ca. 25 koncerter i USA efter Coachella-koncerten.

 

 

 


Del dette indslag