Håndboldspiller har fået en ny chance i livet

mikkelthorslundHåndbold: Søndag den 24. marts vil Mikkel Thorslund aldrig glemme. Den dag omkring klokken 16.30 sagde den 22-årige Næstved-dreng farvel til livet.

Lykkeligvis var det kun på gensyn. Takket være fire kompetente og beredvillige mennesker – og ikke mindst en hjertestarter – kom den unge sydsjællænder tilbage til livet igen efter at have fået hjertestop under en håndboldkamp i Herlufsholm-hallen.

“Jeg husker det som om, jeg var væk i to sekunder. Ikke noget med lys eller en »tunnel«. Derfor blev jeg overrasket, da jeg vågnede og så en masse mennesker, som kun kiggede på mig – og så hurtigt! Jeg troede bare, jeg skulle op og sidde og have noget vand, og så spille igen. Jeg har så fået at vide, at jeg var væk i fem-seks minutter”, siger Mikkel Thorslund, hvis far Bernt Tange Petersen faktisk døde under samme omstændigheder under en volleyball-kamp for 22 år siden.

“Jeg har selvfølgelig tænkt, om der var en sammenhæng. Men de siger, jeg er helt rask. Der er ikke noget arveligt, og jeg har ingen hjertefejl”, siger Thorslund, der nu har fået en såkaldt ICD under huden.

Kilde: sn.dk


Del dette indslag