Hastrupskolen ligner lokal favorit i Skolefodbold (WebTV)

Christian Enemark i aktion for Hastrupskolen (foto: Henrik Schou, Ekstra Bladet)
Christian Enemark i aktion for Hastrupskolen (foto: Henrik Schou, Ekstra Bladet)

KØGE/SPORT: Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering.

 

Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da naboerne fra Hastrupskolen sikkert sejrede med cifrene 0-7 på banerne ved Ravnsborghallen.

Hastrupskolen ligner et godt bud på en lokal skole, der har pointialet til at komme langt i turneringen. Flere af spillerne på holdet har deres daglige fodboldgang på U17-holdet hos HB Køge, og så kan holdet endda byde på en kommende U16 Landsholdsspiller i form af Christian Enemark. Bestemt en slagkraftigt mandskab.

Torsdagens kamp mod hjemmeholdet fra Søndre Skole, blev aldrig rigtigt spændende – Hertil var de ‘Pink Djævle’ fra Hastrupskolen for stærke. Allerede tidligt i opgøret lagde gæsterne i de lyserøde spilledragter afstand til et ellers godt kæmpende hold fra Søndre Skole – Men overmagten fra naboskolen var for stor.

 

Kommende landsholds-spiller
En af de helt store oplevelser på Hastrupskolens hold er anføreren Christian Enemark, der står overfor at debuterer på U16 landsholdet i oktober. Han er en af holdets bærende kræfter, hvor han leder og fordeler på helt fantastisk vis. Yderst sympatisk og positiv – Og så får holdkammeraterne serveret den ene ‘sukkerball’ efter den anden.

Én af de spillere, der virkelig forstår at behandle disse sukkerbolde med omhu og kvalitet, er kampens fem-måls skytte Magne Krüger (også fra HB Køge’s U17 mandskab).

Også midtbanespilleren Shaka Alexander med hans fantastiske driblinger (en ny Ronaldinho måske) og den bund solide forsvarer Lukas Fylking, imponerede specielt på et tilsyndeladende særdeles stærkt skolehold.

Det bliver spændende at følge Hastrupskolens videre færd i årets Skolefodbold-turnering.

 

Artiklen er venligst udlånt af vores samarbejdspartner: Lokalbold.dk
Foto anvendt i artiklen med tilladelse fra: Fotograf Henrik Schou (Ekstra Bladet)

 

Læs også Ekstra Bladets referat fra kampen: Magne scorede fem i røvfuld

 

 

 


Del dette indslag