HitPick (UGE 4): Glenn Morrison Ft. Islove – Goodbye (WebTV)

glennmorrison430MUSIK: Ugens HitPick er et afdæmpet DancePop-nummer fra DJ/producer Glenn Morrison der hedder noget så simpelt som ‘Goodbye’.

 

Vocalisten Islove leverer en stor del af det der gør nummeret ekstra godt. Hans hæse sound kan nemlig nemt sammenlignes med en blanding af Adam Levine’s og Sting’s vocaler, hvilket lyder hamrende fedt.

Selve det stille DancePop-nummer, lyder i øvrigt som det låner en anelse fra netop et af Sting’s allerstørste hits: ‘Every Breath You Take’ fra hans tid i The Police. Der er lånt fra dette nummer mange gange før, men her gøres det på en måde så det ikke umiddelbart skriger én i ørerne. Alt i alt er det derfor at ‘Goodbye’ fra Glenn Morrison Ft. Islove er det udvalgte hit, der i denne uge får lidt ekstra fokus og mere airplay-tid på 2town Radio.

Ugens HitPick vælges hver uge af musiksitet ChartBase.dk, der er samarbejdspartner med 2town Radio. ChartBase.dk  som er Danmarks største uafhængeige musik- og hitliste-site, er absolut et besøg hver.

Besøg 2town Radio på: www.2town-radio.com

    Tidligere HitPick’s i år: HitPick (UGE 3): Militta Bora – Tuya HitPick (UGE 2): Power Francers – Dolce E Gabbana HitPick (UGE 1): Eliane – Venus & Mars


Del dette indslag