Se Tyson give Holyfield sit øre tilbage (WebTV)

tysonreturnsear430GOSSIP: En TV-reklame laver sjov med situationen, hvor Mike Tyson (for længe siden) bed et stykke af Evander Holyfields øre. Et stykke han nu endelig får returneret i reklamen.

Da Mike Tyson i 1997 bed et stykke af Evander Holyfields øre i en kamp om VM-titlen i sværvægt, skabte han på modbydelig vis det mest uforglemmelige øjeblik i boksning i de sidste 20 eller 30 år.

Det er dog så længe siden nu, at Tyson og Holyfield for flere år siden lagde det bag sig og har mødtes og talt ved flere lejligheder. Nu er der så også kommet en nærmest officiel ’tilbagelevering’ af det øre, Tyson ‘stjal’ fra Holyfield.

Det er ganske vist et led i en ny reklame-kampagne fra skotøjskæden Footlocker, men muntert er det alligevel at se Tyson ringe på Holyfields dør, række en lille æske frem mod sin gamle rival.

Begge sværvægtslegenderne har siden de gyldne dage i 1990’erne kæmpet med overforbrug og personlig gæld, men Footlocker-reklamen har utvivlsomt skæppet godt i kassen.

Mike Tyson har i forvejen haft god fremgang de senere år med både filmoptrædender, eget one-man-show på Broadway og egen promotorforretning.

49-årige Holyfield har endnu ikke formelt indstillet sin lange karriere, der senest sendte ham i ringen mod Brian Nielsen i 2011. Den tidligere mangedobbelte verdensmester måtte tidligere i 2013 fraflytte sit giganthus med 109 værelser på grund af økonomisk smalhals.

Se den pudsige situation i footlockers reklame herunder, hvor også NFL-legenden Brett Farve og basket-legenden Dennis Rodman tager pis på sig selv.

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg

 

 


Del dette indslag