Musikgigant opkøber danske ArtPeople

ERHVERV / MUSIK: Mediegiganten Universal Music har opkøbt det danske pladeselskab ArtPeople Music, der bl.a. har Rasmus Seebach, Barselona, Folkeklubben og Thøger Dixgaard med flere i sin stald.

Universal Music skriver i en pressemeddelse, at selskabet i højere grad vil tænke udgivelser og koncerter sammen og opbygge et større sammenspil, når det fremover eksempelvis både vil have ansvaret for Rasmus Seebachs udgivelser og liveaktiviteter.

 

Direktøren Casper Bengtson udtaler følgende om den nye strategi:
“Der er masser af kunstnere derude, som sælger koncertbilletter, selvom de ikke ligefrem er streaming-baskere, og den kategori af kunstnere ser vi et kæmpe potentiale i også at fokusere på. Vi er nemlig fuldstændig overbeviste om, at vi sammen med kunstnerne kan lave stærkere planer og mere kreativt indhold ved at tænke udgivelser og live sammen”.

ArtPeople vil i fremtiden blive en del af Virgin Records, som er en undergren af Universal Music og vil blive relanceret som Virgin Music Denmark. Et selskab, som vil have fokus på det, selskabet betragter som landets mest talentfulde upcoming artister.

 

 

 


Del dette indslag