Isam B klar med ny musik

MUSIK: Isam B udsender nu sin nye single “MAN WITH A PLAN”, der handler om hvordan hans afrikanske rødder og generationernes historie lever gennem ham i hverdagen.

“Min historie skal ikke begraves på et museum men leve videre i mig og mine børn. Det har altid været vigtigt for mig, at vide hvem jeg virkelig er, hvor jeg kommer fra, for så at bedre at kunne navigere min plan for livet. Det er en essentiel del i forhold til at bygge sig selv op. Sangen handler om at stå fast, være målrettet og gå efter drømmen uanset hvad folk måtte tænke og mene om en”, fortæller Isam, der nu har fundet formen og formlen på sin musikalske rejse anno 2018.

 

EP på vej
Til september udsender han en EP med 8 sange til hjertet om menneskets transformation, om at være i konstant bevægelse mentalt, for Isam er om nogen en forandringsmand, der omfavner den ‘mindfullness’, der er essentiel for at vække sin bevidsthed.

Isam tester for øjeblikket sangene af ved sporadiske live-sessions sammen med 3 musikere, han har fundet sammen med det sidste års tid.

 

 

 


Del dette indslag