Janet Jackson varsler Comeback

MUSIK: Efter mere end syv års albumpause er der angiveligt nyt musik på vej fra Janet Jackson. Ligeledes skulle en større turné være lige på trapperne for verdensstjernen.

Janet Jackson på vej med ny musik og stor turné.

Tidligere på året kunne Janet Jacksons nyklassiker The Velvet Rope (inklusive hittet ‘Together Again’) fejre 25 års jubilæum. Og netop ‘Together Again’ er da også den passende overskrift for den kommende USA-turné, som popikonet nu annoncerer.

Turnéen er Jacksons første siden en kort jubilæumsturné for 1989-albummet Janet Jackson’s Rhytm Nation 1814 i 2019. Den besøger en lang række amerikanske byer i foråret 2023, mens der desværre ikke annonceret nogen europæiske koncerter på nuværende tidspunkt.

Og ikke nok med, at den i dag 56-årige sanger er klar til at gøre livecomeback i det nye år. I et nyt interview med Today afslører Jackson, at der også er ny musik på vej. På spørgsmålet om, hvorvidt der vil være nyt materiale med på den forestående turné, svarede Jackson således:

“Ja, det vil der. Mange af mine fans har spurgt: ‘Hvor bliver den nye musik af?’ Hvornår får vi ny musik fra dig?’ Så jo, der kommer ny musik”, lyder det fra Janet Jackson, som samtidig giver udtryk for spændt forventning til turnéen:

“Jeg har det fantastisk. Vi er alle meget spændte”.

Det er syv år siden, Jackson sidst var albumaktuel. Det var i 2015, da hun udgav albummet Unbreakable. Siden har hun været centrum for en autoriseret dokumentarfilm i fire afsnit, som havde premiere i 2020.

.


Del dette indslag