Jukeboxen runder program nummer 100

larsrytter430MUSIK/RADIO: Lars Rytter Sørensen, manden bag Danmarks mest alsidige musikprogram ‘Jukeboxen’, kan nu fejre program nummer 100 i hvad der startede som et rent hyggeprojekt. Onsdag 29. Oktober 2014 kl. 10:00 og igen kl. 18:00 sender 2town Radio jubilæums-udgaven (program nummer 100) af ‘Jukeboxen’.

Mere end 30 danske, og et par enkelte udenlandske, radiostationer har fået øjnene op for Lars Rytter Sørensens programperle ‘Jukeboxen’, herunder også 2town Radio, der alle ugens dage kl. 10:00 og igen kl. 18:00 sender en udgave af ‘Jukeboxen’, der uden tvivl er danmarks mest alsidige radioprogram.

“Idéen bag ‘Jukeboxen’ er, at når nu vi har 7 årtiers musik at vælge imellem, hvorfor så ikke lave et program, der dækker hele paletten? Genremæssigt spænder ‘Jukeboxen’ derfor bredt. Jeg spiller både dansk-top, pop, rock og soul”, fortæller Lars Rytter Sørensen, der er manden bag, og stemme i, programmet – Og han fortsætter:

“Det betyder at du i et og samme program f.eks. kan høre både One Direction, Elvis Presley, U2 og Poul Krebs. Og det er det, der gør ‘Jukeboxen’ til Danmarks mest alsidige musik program”.

 

Program nummer 100
“Jeg er stolt over at være kommet så langt. Program nummer 100 er ret stort, når man tænker på, at ‘Jukeboxen’ startede som et hyggeprojekt, der skulle fordrive tiden”, siger Lars Rytter Sørensen, der har produceret ‘Jukeboxen’ i
eget studie i Randers siden Oktober 2011. Han forsætter:

“Men så greb det om sig, flere og flere radiostationer viste interesse for programmet. Og ja, så får man jo blod på taden”.

Lars Rytter Sørensen, der i dag er 43 år, har lavet radio siden han var 16 år.

“Et af de første råd jeg fik da jeg startede med at lave radio, var: Start altid programmet med et nummer med gang i, så bliver lytteren i godt humør. Det er et råd jeg har taget til mig, og som har fulgt mig gennem alle de år, jeg har lavet radio”, fortæller Lars Rytter Sørensen.

‘Jukeboxen’ nummer 100 er en hyldest til det gode råd om at slå programmet an med fut, og er derfor fyldt med musiknumre, der alle har startet ‘Jukeboxen’ gennem programmets historie siden opstarten i 2011.

“Det bliver én time med højt humør og skøn musik”, lover Lars Rytter Sørensen.

 

Endnu er særudgave af ‘Jukeboxen’ sendes torsdag 30. Oktober
Allerede dagen efter at 2town Radio har sendt Jubilæums-udgaven (program nummer 100) af ‘Jukeboxen’, bringes endnu en særudgave af ‘Jukeboxen’, da Lars Rytter Sørensen har produceret en special-version af programmet til ‘Spil Dansk Dagen’, der er 30. Oktober. Her indeholder programmet udelukkende dansksproget musik. Glæd dig også til denne udgave.

Fredag 31. Oktober er det så “hverdag” igen, og her sender 2town Radio en helt almindelig dejlig udgave af ‘Jukeboxen’, der i dette tilfælde bliver program nummer 101.

Lyt med når 2town Radio hver dag kl. 10:00 og igen kl. 18:00, sender danmarks mest alsidige musik program ‘Jukeboxen’.

 

Besøg Jukeboxen på: Facebook


Del dette indslag