Alt om PACMAN (WebTV)

pacman430GAMES & GADGET: Der er mange sjove og interessante WEB-Julekalendere på internettet. En af de mere ‘nørdet’, men absolut interessante, er LIving Smart TV’s ‘Jul i Arkaden’, der handler om gamle klassiske Arcadespil. 1. December er det klassikeren PacMan som du får alt at vide om. Og vi mener: ALT.

PACMAN fra 80’erne var en fast del af spilleautomaterne på næsten samtlige grillbarer og mange andre steder. Mere end 15 milliarder kroner er i tidens løb puttet i en Pacman-maskine, så helt skidt var ideen altså ikke.

Vidste du f.eks. at level 256 har en fejl der får grafikken til at crashe og bliver derfor kaldt for “kill screen”. Den er et mål for alle ambitiøse Pacman fans og man scorer hele 3.333.360 points hvis man når dertil, som kun ganske få har opnået.

Modsat hvad mange tror, suser spøgelserne altså ikke tilfældigt rundt på må og få. Skaberen af spillet har sidenhen afsløret at hver af spøgelserne faktisk har deres egen programmerede opførsel netop for at undgå at spillet blev kedeligt og forudsigeligt.

Se Living Smart TV’s WebTV video herunder og bliv meget klogere på PacMac, og hvis du er helt solgt, kan vi kun anbefale dig at besøge Living Smart TV’s webside: Livingsmarttv.dk

 

 

 

 

 


Del dette indslag