Justin Bieber anholdt i Miami

justinbieber430GOSSIP: Den unge canadiske superstjerne Justin Bieber har fået nye store problemer og risikerer fængselstraf.

Justin Bieber blev torsdag morgen anholdt i Miami efter han blev taget i at køre dragrace i påvirket tilstand. Det skriver NBC Miami.

Og ifølge hjemmesiden TMZ foregik anholdensen ikke uden problemer.

Bieber er således også sigtet for at modsætte sig anholdelse. Han nægtede at følge politiets instrukser. Blandt andet ville den påvirkede popmillionær ikke tage hænderne op af lommerne. Og resultatet kan være flere års fængsel.

Dragracing er en accelerationskonkurrence på en flad vej, der går lige ud. BBC beretter, at det var alkohol, Justin Bieber var under påvirkning af.

Kilder i Miamis politi fortæller, at han kørte i en lejet Lamborghini. Og dragracerløbet fandt angiveligt sted i et tæt beboet kvarter, hvor Biebers håndlangere spærrede for al anden trafik med deres egne biler.

Dette er endnu en hændelse i rækken, hvor Justin Bieber har været på kant med loven. Senest har hans nabo i Los Angeles anklaget ham for ødelæggelser for tusindvis af dollar, efter Justin Bieber angiveligt at havde kastet med æg mod naboens hjem. Og naboerne hjemme i Calabasas-nabolaget ofte har klaget over Justin Biebers vilde kørsel.

Men mon ikke den unge superstjernes mange penge holder ham ude i friheden?

 

 

 

 


Del dette indslag