Kendte tv-navne med i ny ’24 timer’-serie

kiefersutherland430TV/FILM: Ved et pressemøde forleden blev det offentliggjort, hvem der skal spille med i ’24 timer – Live another Day’, som har premiere senere i 2014.

I 12 nye afsnit af spændingsserien ’24 timer’ (denne gang med undertitlen ‘Live another Day’), er det atter Kiefer Sutherland i hovedrollen som den terrorbekæmpende agent Jack Bauer, der nu er tilbage på alverdens tv-skærme – og denne gang er han på flugt fra CIA i London.

Blandt de nye navne er der en del gengangere fra andre kendte tv-serier: Yvonne Strahovski (‘Chuck’ og ‘Dexter’), Giles Matthey (‘True Blood’) og Gbenga Akinnagbe (‘The Wire’). Derudover medvirker Judy Davis (bl.a. tv-serien ‘The Starter Wife’) og Michael Wincott (kendt fra film som ‘Robin Hood’ og ‘De tre musketerer’).

Fra den originale ’24 timer’-serie vender Mary Lynn Rajskub, Kim Raver og William Devane tilbage i deres respektive roller. som Chloe, Audrey og James. Det skriver Sky News.

 

Muligvis også ’24 timer’ på biograflærredet
’24 timer – Live another Day’ får premiere i USA på tv-netværket Fox d. 5. maj, og serien skydes i gang med et to timer langt specialafsnit.

Den nye serie finder sted fire år efter, at handlingen i den oprindelige serie sluttede – og ligesom sin forgænger vil den foregå i realtid og have opdelt skærmbillede, hvor de forskellige sideløbende handlingstråde kan udspille sig.

Ved pressemødet blev der igen luftet en mulighed for, at ’24 timer’ vil få en filmversion.

“Uanset om det ender med, at serien får en fortsættelse, eller den fører til en film, så følger vi med “, sagde Kiefer Sutherland og tilføjede.

“En film-version har jo længe været på tale”, konstaterede han.

Fra 2001-2010 fik ’24 timer’ fans over hele verden, og med foreløbig 194 afsnit er den en af tv-historiens længst kørende serier.

Herhjemme er ’24 timer – Live another Day’ indkøbt af TV3.

 

 

 


Del dette indslag