Kvinde vandt 45 millioner i Lotto: Brød ud i gråd

onsdagslotto430PENGE: En kvinde i 50’erne fra det Storkøbenhavnske område, vandt onsdag aften danmarkshistoriens fjerdestørste gevinst på 45,9 millioner kroner, hvilket gav tårene frit løb hos den heldige kvinde.

“Mine hænder rystede, og jeg begyndte at tude”, fortæller den kvinde fra Storkøbenhavn, der onsdag vandt danmarkshistoriens fjerdestørste gevinst på 45,9 millioner kroner. Nu skal hun have en ny bil og lover store julegaver til familien.

“Jeg blev helt overrasket, da jeg så det. Jeg gik ind på tekst-tv for at tjekke det, mens jeg sad med kuponen i hånden. Det kunne ikke være rigtigt, tænkte jeg”.
Kvinden, der er i 50’erne, ringede hun til sine gamle forældre for at dele den glædelige nyhed.
“Jeg fik ikke sovet meget den nat. Det kørte rundt i hovedet på mig”, fortæller hun.

Hun tjekkede sin mail allerede om aftenen.
“Man plejer at få en mail, når man har vundet. Men jeg havde ikke fået nogen. Det havde jeg heller ikke om morgenen, så jeg blev helt i tvivl, om jeg nu også havde vundet”, siger vinderen, som ønsker at være anonym.

“Men så tjekkede jeg min side inde på Danske Spil hjemmesiden, og her stod gevinsten”.

Få minutter efter blev hun ringet op af Danske Spils Kundecenter. Her fik hun bekræftet, at gevinsten er god nok, og at man ikke modtager en mail, men et telefonopkald, når det er de helt store gevinster.

Der triller altså snart 45.969.062 kroner ind på bankkontoen. Og hvad skal de så bruges til?

“Jeg skal have en ny bil, og så skal mit hjem sættes i stand. Og så vil jeg forkæle familien. Der er store julegaver i år”, fortæller vinderen med et grin.

Hun fortæller også, at hun vil fortsætte med at arbejde, men muligvis gå ned i tid og bruge lidt mere tid på sine børn og andre interesser.


Del dette indslag