Lasse Kjær har UFO med på nyt singleudspil (WebTV)

lassekjaer430MUSIK: Lasse Kjær en ny lovende upcomming kunstner, der allerede med flere ørehængere har bevist sine musikalske kvaliteter i form af numre som ‘Vidunderligt Kaos’ og ‘Hvileløst Omkring’. For nylig udgav han sin debut EP, men allerede få uger senere er han klar med en helt ny single ‘Sorte Skygger’, hvorpå det er lykkedes af få UFO aka Kristian Humaidan til at medvirke – Og endnu engang er der bestemt masser af pointiale i dette nye udspil fra Kjær.

“‘Sorte Skygger’ er tung tyngde pop musik og handler om alle samfundets outsidere lige fra drankeren på hjørnet til den stille pige i klassen. Men sangen handler i høj grad også om alle os, der er endt med at leve helt almindelige skyggetilværelser i form af helt igennem trivielle liv. Pointen er her ikke, at den sorte skyggetilværelse nødvendigvis er et problem. Snarere tværtimod opstår problemet først, hvis man higer efter noget andet og ikke kan sætte sig tilfreds med det almindelige og trivielle liv”, fortæller Lasse. Og lige præcis den pointe fangede og inspirerede UFO (Kristian) til at ville medvirke på dette track.

Den populære rapper UFO har ellers i længere tid fravalgt at lave featurings, men lige præcis denne her single ‘Sorte Skygger’ af Lasse Kjær kunne han ikke holde fingrene fra, fortæller UFO selv.

“Ud over et fedt sfærisk, tungt tyngde pop lydunivers, så har Lasse et dybt tekstunivers, som tændte mig”, fortæller den populære rapper.

Selvom UFO og Lasse karrieremæssigt befinder sig i hver sin ende (UFO er kendt og erfaren – Lasse er helt ny). Så er de begge to enige om, at de befinder sig lidt det samme sted i forhold til det trivielle familieliv (skyggelivet). Men det var ikke kun derfor, at Lasse kontaktede UFO:

“Jeg spurgte UFO om han ville medvirke først og fremmest fordi, jeg synes han er en utrolig dygtig rapper, der har noget mellem ørene og noget på hjertet. Jeg henvendte mig til UFO netop fordi, at han er en rapper, der ikke bare synger om biler, guldarmbånd og damer med store bryster. Ligesom jeg selv forsøger på, så gør UFO en dyd ud af, at reflektere over sin tekst og perspektivere til hans eget liv og livsbetragtninger. Og det har han bestemt også gjort i sit bidrag til ‘Sorte Skygger'”, fortæller Lasse Kjær.

På ‘Sorte Skygger’ er UFO vendt tilbage til sine gamle rap rødder. Tidligere har han jo med sit nye navn ‘Kristian Humaidan’ forsøgt at distancerer sig fra rap-duoen UFO & Yepha. For eksempel synger han meget mere på sit seneste solo album, .en nu er han altså på det her track tilbage som ‘UFO’ og med “ren” rap. Og vi kan da som en lille bonus-info også afsløre, at han i løbet af foråret vil sende et sprit-nyt album på gaden.

 

 

Kilde: 2town-radio.com


Del dette indslag