Lasse Kjær klar med ny musikvideo

MUSIK: Næsten to måneder efter at Lasse Kjær præsenterede sit nyeste udspil ‘Sorte Skygger’, hvorpå Kristian ‘UFO’ Humaidan også medvirker, lander nu (endelig) musikvideoen til dette helt fantastiske nummer.

For Lasse Kjær symboliserer videoen en erkendelsesproces, som teksten i ‘Sorte Skygger’ lægger op til. “Balancerer på en vindebro midt i tågen. Velkendt melodi bryder gennem disen. Tror jeg er ved at vågne. Hører du os kalde? Fra en fjern atmosfære. Er vi i stand til bare at være… Sorte Skygger?”. Især dette stykke af teksten fra sangen har været afgørende for videoens setup og udgør således kernen i det visuelle udtryk.

lassekjaer430I videoen ser man en lille lyshåret pige, som løber og leger. Den uskyldige piges ubekymrede udtryk står klart i kontrast til livets sorte skygger, som til tider kan komplicere livet. For Lasse er dansen i ringen et symbol på det smukke og farlige ved livet, når mennesker ‘balancerer på en vindebro’ på kanten mellem lykkelig familieidyl og depressionens afgrund.

Videoen kulminerer ved at det hele flyder sammen. Er det en en drøm? Er det et breakdown? Eller er der tale om en større erkendelse i livet?

Muligvis er det måske oven i købet netop i livets trivielle skyggetilværelse på fx ‘legepladsen’ og i rækkehuset, at vi kan finde de allerstørste værdier frem for karriere, penge, magt og berømmelse. En pointe som også understreges i teksten, når UFO synger:

“Her fra bænken på legepladsen kvittes ambitionerne om at eje kassen. Der gik lang tid før jeg indså, at det glitter er skabt til at stirre sig blind på”.

 

Om selve sangen:
‘Sorte Skygger’ handler om alle samfundets outsidere lige fra drankeren på hjørnet til den stille pige i klassen. Men sangen handler i høj grad også om alle os, der er endt med at leve helt almindelige skyggetilværelser i form af helt igennem trivielle liv. Pointen er her ikke, at den sorte skyggetilværelse nødvendigvis er et problem. Snarere tværtimod opstår problemet først, hvis man higer efter noget andet og ikke kan sætte sig tilfreds med det almindelige og trivielle liv. Og lige præcis den pointe fangede og inspirerede UFO til at ville medvirke på tracket.

“Selvom UFO og jeg karrieremæssigt befinder os i hver sin ende (han er kendt og erfaren, mens jeg er helt ny). Så er vi alligevel samme sted i forhold til det trivielle familieliv (skyggelivet). Og det var bl.a. derfor jeg kontaktede UFO, udover at jeg synes, han er en utrolig dygtig rapper, der har noget mellem ørene og noget på hjertet. Jeg henvendte mig til UFO netop fordi, at han er en rapper, der ikke bare synger om biler, guldarmbånd og damer med store bryster. Ligesom jeg selv forsøger på, så gør UFO en dyd ud af, at reflektere over sin tekst og perspektivere til hans eget liv og livsbetragtninger. Og det har han bestemt også gjort i sit bidrag til ‘Sorte Skygger'”, fortæller Lasse Kjær om samarbejdet med rapperen UFO.

 

Tester på NextUp-20 Hitlisten:
Iøvrigt er nummeret ‘Sorte Skygger’ tester på ugens NextUp-20 hitliste, og har brug for dine stemmer (inden søndag kl 29:00) for at komme ind på selve hitlisten i næste uge.
Kristian ‘UFO’ Humaidan er også repræsenteret på denne afstemnings-hitliste (som 2town Radio iøvrigt også bringer) med sit nyeste udspil ‘Bag Horisonten’. Så når du alligevel er inde på listen for at afgive stemmer (stjerner) til Lasse Kjær, så bør du da overveje om ikke der skulle falde lidt af til UFO også (det er nemlig også et ganske glimrende track). Bare husk at man skal afgive stemmer til mindst 5 numre ialt før ens stemmer tælles med i regnskabet.

Stem via: Chartbase.dk

 

 

Kilde: 2town-radio.com

 

 

 


Del dette indslag