Lisa Marie Presley er død

KENDTE/MUSIK: Elvis’ eneste barn, Lisa Marie Presley, er død i en alder af 54 år. Blot to dage før sin død deltog hun i Golden Globes med sin mor.

Lisa Marie Presley til Golden Globe Awards, blot to dage før hendes død.

Sanger og sangskriver Lisa Marie Presley, datter af Elvis Presley, er død i en alder af 54 år, det oplyser hendes mor, Priscilla Presley.

“Det er med et tungt hjerte, at jeg er nødt til at dele den frygtelige nyhed om, at min smukke datter, Lisa Marie, har forladt os”, skriver Priscilla Presley i en udtalelse til magasinet People.

Ifølge magasinet blev Lisa Marie Presley torsdag hastet med ambulance fra sit hjem i Calabasas i Californien til et hospital som følge af et muligt hjertestop.

Blot to dage forinden havde hun været til Golden Globes med sin mor og skuespilleren Austin Butler, der spiller hovedrollen i filmen ‘Elvis’.

Her vandt den 31-årige Butler prisen for bedste skuespiller for sin præstation som Elvis Presley i Baz Luhrmanns biografiske film om kongen af rock’n’roll.

Udgav tre album og var gift med Michael Jackson
Lisa Marie Presley levede et liv med megen tumult og stjernestøv.
Hun forsøgte at gå i sin fars fodspor som musiker. Hun opnåede nogen succes, men ikke i nærheden af sin berømte fars.
I løbet af sin karriere udgav Lisa Marie Presley tre album.

Hun havde fire forliste ægteskaber bag sig, herunder 21 måneders ægteskab med den afdøde popstjerne Michael Jackson og tre måneders ægteskab med skuespilleren Nicolas Cage.

.


Del dette indslag