Livsfarlige SMS’er i trafikken (WebTV)

smsogbil430TRAFIK: Kampagner mod brug af håndholdte mobiltelefoner samtidig med bilkørsel har vist sig kun at have begrænset effekt, men at det ER dødsens farligt at lade sig distrahere af andet end trafikken under bilkørsel viser video’en i denne artikel med al tydelighed. Så lær det nu: Kør bil, når du kører bil.

 

Statistikken taler sit tydelige sprog: I en tredjedel af alle trafikulykker er uopmærksomhed en afgørende faktor for ulykken. Sammenholdt med det faktum, at bruger du fem sekunder på at læse en SMS, mens du kører med 50 kilometer i timen, så har du flyttet dig 70 meter, uden at du har haft din opmærksomhed på at køre bil – og hvad kan der ikke ske på 70 meter.

Kør ind til siden, hvis du har brug for at koncentrere dig om andre ting end at køre bil.

Det koster minimum 1500,00 kr i bøde hvis du bliver snuppet i brug af håndholdt mobil under kørsel, og i særligt grove tilfælde af uopmærksomhed risikerer du at få betinget frakendelse af kørekortet og en bøde på 2500 kr.

Se i denne video hvilke fatale konserkvenser kort tids uopmærksomhed kan få, og hvor mange uskyldige det kan komme til at berører – Og lad så telefonen ligge fremover under kørslen.
Send endelig budskabet videre – Del gerne denne artikel, ligesom du skal være mere end velkommmen til at smide en kommentar herom.

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg

 


Del dette indslag