McDonalds Køge byder dig på gammel mad

mcdonalds-koge430KØGE: Efter avisen Metroxpress har beskrevet, hvorledes McDonald’s sælger burgere, der har ligget i meget længere tid end de lovede 10 minutter, har hele 52 McDonald’s-medarbejdere henvendt sig til avisen med nogle særdeles grimme oplysninger, heriblandt også fra restauranten på Københavnsvej i Køge.

 

Medarbejdere fortæller, at de får eller har fået ordrer på at bruge gamle råvarer i burgerne.

“Når først man ser, hvad der foregår ude bagved i køkkenet, så spiser man aldrig mere på en McDonald’s restaurant”, forsikrer en tidligere ansat i mere end 3 år fra McDonald, som for nylig sagde op.

Fødevarekspert Orla Zinck er rystet: “Det er ulækkert, ulovligt og udtryk for en elendig forretningsmoral”, siger han ifølge Metroxpress.

Metroexpress afsløringer stammer fra 3 McDonald’s restauranter i Københavns-området, Frederikssund, Køge, Fredericia og Århus.

 

“Vi er ved at undersøge de påstande netop nu, for det er jo ganske alvorlige beskyldninger. Vi kan slet ikke genkende den indstilling til håndtering af fødevarer, der bliver beskrevet, og den er stik mod reglerne og alt, hvad vi står for hos McDonald’s, hvis dette er rigtigt”, siger Stine Green Paulsen, kommunikationsdirektør hos McDonald’s Danmark ifølge Metroxpress.

 

 


 LIKE OS PÅ FACEBOOK >>  Bliv ven med 2town.dk på Facebook, så får du de lokale tophistorier direkte på din væg.

 


Del dette indslag