Ny Cosby-serie skrinlagt efter voldtægtsanklager

billcosby430bGOSSIP: Komikeren og skuespilleren Bill Cosby skulle egentlig have gjort comeback i en ny komedieserie på NBC til næste år, men serien er nu skrinlagt.

 

Den snart 77-årige komiker Bill Cosby må nu vinke farvel til det længe ventede tv-comeback, som han var blevet stillet i udsigt af tv-kanalen NBC.

Ifølge The Hollywood Reporter har NBC nemlig valgt at droppe den planlagte komedieserie, som skulle have været en opfølger på succesrige ‘The Cosby Show’ fra 1980’erne.
Årsagen er, at en række voldtægtsanklager mod Cosby nu er på vej til at havne ved domstolene.

 

Skulle have spillet bedstefar
Den nu skrinlagte NBC-sitcom blev ifølge The Hollywood Reporter beskrevet som en familiekomedie, hvor Bill Cosby skulle spille det patriarkalske overhoved i en stor familie med tre gifte døtre og en række børnebørn – og dermed fortsætte stilen fra ‘Cosby og Co.’, hvor han sammen med skuespilleren Phylicia Rashad i rollen som Clair var overhovede for den omfangsrige familien Huxtable.

Selv om serien først var planlagt til efteråret 2015, havde Bill Cosby indgået flere faste aftaler med NBC om serien, som han selv var medforfatter på, og den amerikanske radiostation NPR anslår, at Cosby nu vil modtage et to-cifret millionbeløb som erstatning.

Bill Cosby har gennem sine advokater afvist alle anklager om sexovergreb og overvejer nu injuriesager mod de tre kvinder, som uafhængigt af hinanden har fremsat beskyldninger mod ham.

 

Relateret artikler på 2town.dk
Cosby tilbage på scenen efter 30 års fravær (WebTV)

 

 

 

 


Del dette indslag