Officielt: ‘Stegt Flæsk Med Persillesovs’ ER bedst (WebTV)

stegtflaesk430DANMARK: Mere end 1,2 millioner gode danske kroner har det kostet at få fastlagt, hvad de fleste af os i forvejen vidste, at ‘Stegt Flæsk med Persillesovs’ er Danmarks foretrukne nationalret – Nu er det så endeligt officielt.

De seneste to måneder har alle danskere haft mulighed for at være med til at vælge Danmarks officielle nationalret. Den populære ret ‘Stegt Flæsk med Persillesovs’ vandt sikkert afstemningen med hele 44 procent af stemmerne.

“Det er en ret, som jeg selv holder meget af”, siger fødevareminister Dan Jørgensen.

Han glæder sig også over, at de seneste måneders kåring af en nationalret har sat fokus på at genopdage de mange gode danske retter.

Over 63.000 stemte i den sidste og afgørende afstemning, og 174.000 har været inde på Fødevareministeriets kampagneside.

 

Intet nyt
Men har vi ikke vidst det hele tiden? Hvor mange har reelt været i tvivl om at udfaldet ville lande på netop ‘Stegt Flæsk med Persillesovs’? Og har dette ‘stunt’ så været millionregningen værd?

Ørkenens Sønner kunne i hvert fald, allerede flere år tilbage i tiden, fortælle at INTET slår ‘Stegt Flæsk med Persillesovs’ – Hvad mon vi skal have at spise i aften? Nu er jeg blevet helt sulten?

 

 

 


Del dette indslag