Realitystjernen Gustav slået ned med flaske

gustav-vold430GOSSIP: For Gustav Andersen Salinas sluttede en glad aften i byen brat, da han natten til lørdag blev slået ned med en flaske på Bernstorffsgade i det indre København.

Realitystjernen, der var i byen med Lisa Lents, blev passet op af et par unge fyre mens han var ved at hæve nogle penge i en automat foran Arbejderne Landsbank.

“De spurgte om de måtte få et billede med mig, og jeg sagde ja. Og da den ene havde fået sit billede og jeg vendte mig om, fik jeg en flaske lige i hovedet”, fortæller Gustav ifølge ugebladet Her & Nu.

Flasken blev knust, da den ramte ham i baghovedet, og gerningsmanden og hans ven løb med det samme fra stedet.

“Jeg kan huske det i glimt. Der var blod overalt og jeg mistede flere gange bevidstheden. Jeg synes der gik rigtig lang tid før politiet og ambulancen kom, men jeg har fået at vide, at de kom ret hurtigt”, fortæller Gustav, der blev kørt på Rigshospitalets Traumecenter til behandling.

Politiet var allerede lørdag morgen i gang med at efterforske overfaldet, der betegnes som groft.

“Der var også mange der gav førstehjælp og hjalp os. Det er jeg meget glad for. Politiet vil meget gerne i kontakt med vidner. Så jeg vil gerne opfordre alle til at henvende sig til politiet hvis de har oplysninger”, siger Gustav, der på trods af omstændighederne føler sig “heldig”.

“Jeg var heldig. De kunne have ramt mig i ansigtet med flasken. Jeg tør slet ikke tænkte på hvor galt det kunne være gået. Jeg kunne have fået flasken i øjet eller halsen”.

 

 

 


Del dette indslag