Rock Nalle er død. Ny sang på vej

KENDTE/MUSIK: Roland Lyhr Sørensen (bedre kendt som ‘Rock Nalle’) er død, 71 år gammel.

Rock Nalle begyndte sin karriere i slutningen af 1950’erne i Odense. Han spillede i midten af 1960’erne i en række fynske grupper, bl.a. Les Amis. I 1966-67 brød han igennem med sit band The Big Sound.
I slutningen af 1960’erne opgav Rock Nalle dog sin musikalske karriere, og genoptog sit arbejde som slagtersvend.

Comeback og gennembrud i 70’erne
I 1970’erne begyndte Rock Nalle at optræde igen, og indspillede bl.a. i 1977 “Go’e gamle fru Olsen” (en dansk oversættelse af Little Richards “Good Golly Miss Molly”), der blev et stort hit.

Sygdom satte en stopper for karrieren
Efter mange års fravær fra scenen genoptog Nalle atter sangkarrieren i det nye årtusinde.
Rock Nalle indstillede endelig sin karriere den 27. juli 2022 efter længere tids sygdom.

En sidste blues er på vej
Trods ‘Rock Nalles’ bortgang, har vi endnu ikke hørt det sidste til denne fantastiske kunstner.
Hans gode ven og kollega, musikeren Kim Schwartz, afslører at ‘Nalle’ havde et sidste ønske om endnu en sang, og Kim Schwartz fortæller på sin Facebook profil:

“For et par måneder siden spurgte Nalle om jeg ville skrive en sidste sang til ham og sørge for at den kommer ud til dem der holder af Nalle og musikken. Det er en stor ære for mig og jeg er meget rørt over den tillid”, fortæller Kim Schwartz og fortsætter:

“Selv om Nalles kræfter var ved at slippe op, insisterede han alligevel på at gennemføre indspilningerne og guderne må vide hvor han fandt de kræfter. Det lykkedes mig at samle nogle af de mange dygtige musikere som Nalle har spillet med igennem tiderne til en session i Lundgaard i starten af november, hvor nummeret blev indspillet. ‘En Sidste Blues’ udkommer på et tidspunkt i nær fremtid, når den er klar”, afslutter Kim Schwartz.


Del dette indslag