Ronnie Garner: Musiksmeden fra Bjæverskov (WebTV)

ronnigarner-linsekessler430MUSIK: Ronni Garner, der mest er kendt fra sine videoklip på facebook, og den barmfagre Linse Kessler har tidligere på året indspillet musikvideoen ‘Lidt for blond’. Nu har det umage par forsøgt sig igen, men denne gang med en julesang.

 

Ronni Garner fra Bjæverskov kan meget mere end platte vittigheder. Han har nemlig også ethelt  særligt talent for at skrue et godt hit sammen. Det har han bevist flere gange alene bare i 2013.

Senest har man kunne opleve Ronni sammen med den storbarmet Linse Kessler i hittet ‘Lidt for blond’, og de to er atter sammen i Ronni Garner’s bud på et ægte Julehit: ‘Julesangen’.

I videoen til nummeret er duoen iklædt nissekostumer og sidder på et høloft og råhygger sig.
Et nummer, der absolut spreder sand julehygge, og samtidig er yderst velklingende.

Ronni Garner lover at vi kommer til at høre mere musik fra ham i løbet af 2014. Ligeledes har Ronni lovet at gæste studiet hos 2town Radio så snart man her er klar med live-udsendelserne (begyndelsen af 2014).

‘Julesangen’ kan jævnligt høres på 2town Radio i december, hvortil Ronni Garner selv har været så gavmild at stille sangen til rådighed for 2town Radio. Kan man ikke vente på at den afspilles, kan man gå til REQUEST-siden og selv ønske den – Så spilles den indenfor maximalt 30 minutter på 2town Radio.

Link til REQUEST-siden finder du her: http://2town-radio.com/request/

 

 

Tidligere artikler i samme serie:
Kim Schwartz – Jul i November (WebTV)

 

 


Del dette indslag