Samsung Galaxy S5 præsenteres snart

samsungs5galaxy640

 

GADGET: Samsung topchef fortæller, at Galaxy S5 præsenteres i februar måned. Modellen er ventet med spænding.

Samsung vil præsentere deres næste topmodel Galaxy S5 ved Mobile World Congress 2014, der begynder i Barcelona den 24. februar.

Meldingen kommer angiveligt fra executive vice president ved Samsung Electronics i Sydkorea,Donghoon Chang.

Donghoon Chang har deltaget i en nytårsfest på Shilla Hotel i Seoul. Her bekræftede han, at spekulationerne om en MWC 2014 lancering, absolut var rigtige. Han skulle også have bekræftet, at Samsung benytter et nyt materiale i forbindelse med konstruktionen af Galaxy S5, og at muligheden for fleksibel skærm er “under review”.

Oplysningerne falder fint i tråd med tidligere rygter om, at Samsung Galaxy S5 skulle blive konstrueret i aluminium, fremfor plastik. Siden den første Galaxy-model fra sommeren 2010, har telefonerne været lavet i plastik.

Tildligere har der været rygter om, at Samsung måske vil lancere to udgaver af Galaxy S5. En premium version i metal med fleksibel OLED skærm, og en variant i plastik. Navnet Samsung Galaxy F har været nævnt i forbindelse med premium-versionen.

Samsung Galaxy S5 forventes, ifølge rygterne at have 64-bit Exynos chipset eller Snapdragon chipset, 3 GB RAM, 16 megapixels kamera samt et batteri på 4.000 mAh. Styresystemet skulle blive Android 4.4 KitKat med Samsung TouchWiz lagt oven på.

 

 

 


Del dette indslag