Sidste torsdag i Oktober er “Spil Dansk Dagen”

spildanskdagen430MUSIK/RADIO: Dansk musiks årlige festdag, således betegnes sidste torsdag i Oktober hvor radiostationer over hele landet opfordres til udelukkende at afspille dansk produceret musik. 2town Radio spiller derfor udelukkende dansk musik i tidsrummet 10:00 til 23:59 denne dag.

Visionen for “Spil Dansk Dagen” er følgende: Spil Dansk Dagen skal samle den danske befolkning på tværs af alle skel gennem den danske musik og være en drivkraft for et øget fokus på – og interesse for – dansk musik, også resten af året.

Det eneste krav til musikken er, at den skal være skabt og produceret af danske musikere, komponister og sangskrivere, og der kan dermed synges på alle verdens sprog på Spil Dansk Dagen.
2town Radio er med på “Spil Dansk Dagen”

Stationschef på 2town Radio, Alex Hansen, fortæller at hans radiostation naturligvis er 100% med på dette tiltag:

“På 2town Radio hylder vi i forvejen den dansk produceret musik. I dagligdagen har vi en ambition om at mindst 50% af den musik vi spiller på 2town Radio skal være med danske kunstnere. Derfor deltager vi naturligvis også aktivt på ‘Spil Dabsk Dagen’, hvor vi fra kl. 10:00 formiddag og dagen ud udelukkende spiller dansk produceret musik”, fortæller Stationschefen og fortsætter:

“Vi starter formiddagen med en specieludgave af Jukeboxen med Lars Rytter, der netop har fejret 100-programs jubilæum med dette dejlige program. Dagens særudgave er 100% dansk, specielt produceret til dagens event. Med Lars Rytter er der altid garanti for en festlig time med god musik. Herefter fortsætter vi med non-stop dansk musik frem til kl. 15:00, hvor vi sender NextUp 20 hitlisten (helt som vi plejer) som jo netop er forbeholdt danske kunstnere, så dette program passer helt fint ind i konceptet. Både Jukeboxen og NextUp 20 hitlisten genudsendes i løbet af aftenprogramfladen på 2town Radio”, fortæller Alex Hansen fra 2town Radio.

Tune In og lyt med på dagens program.

 

Yderligere information på: 2town-radio.com

 

 


Del dette indslag