Spilfirma beholder kunders gevinster

bet365logo430PENGE & PRIVATØKONOMI: Hos spilfirmaet Bet365 kan mange kunder ikke få deres gevinster udbetalt, fordi firmaet ignorerer deres egne regler.

Flere kunder hos spilfirmaet Bet365 må se langt efter deres gevinster. For selvom firmaet i deres vilkår lover, at man kan få udbetalt alt over 120 kroner uanset korttype, er grænsen pludselig 400 kroner, hvis kunden bruger Mastercard.

Man tvinges altså til at spille, til man har nok til en udbetaling, eller til det hele er tabt igen. Og det er ikke i orden, mener Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

“Det man skriver i aftalevilkårene er jo sådan set den aftale, man indgår. Og hvis man ikke forholder sig til den, er det problematisk”, siger chefkonsulent Katrine De Neergaard.

 

Bet365: Ikke vores skyld
Spillefirmaet Bet365 oplyser ifølge Metroxpress.dk, at det er Mastercards regler, der forhindrer dem i at overføre til den type kort.

“Mastercard i Danmark tillader desværre ikke udbetalinger tilbage til kortet”, skriver Bet365 i en mail.

Men den påstand afkræfter Mastercard Danmark. De forsikrer, at de tillader udbetaling af gevinster til det samme kort, der er brugt til at spille med.

 

 

 


Del dette indslag