Spiller faldt om midt i en håndbold kamp

redningsaktionHÅNDBOLD: Det blev alt igennem en trist dag i Herlufsholm-hallen søndag den 24. marts. Selv om hallen for en sjælden gangs skyld var proppet med tilskuere og sat op til en kæmpe fest til ære for hjemmeholdene, måtte både kvinderne og mændene lide den tort at rykke en række ned.

Mændene tabte til FIF og ryger ned i 3. division, mens kvinderne tabte til Nykøbing F. og rykker ned i kvalifikationsrækken.

Med nedrykninger blegnede, da der i den efterfølgende herreserie 1-kamp opstod et uhyggeligt uheld. Mikkel Thorslund fra Næstved faldt pludselig til halgulvet og blev liggende.

Den ene dommer så, at den var helt gal og fik vendt den livløse Næstved/HG-spiller om i aflåst sideleje. Hurtigt kom et par tilskuere til og også Louise Buchardt fra klubbens kvindehold. Buchardt, der til daglig er sygeplejerske, påbegyndte hjertemassage, mens en anden hentede en hjertestarter.

Med fælles hjælp kom der liv i den unge Thorslund og da han blev båret ud til den ventende helikopter på Herlufsholm Stadion akkompagneret af klapsalver fra den forstenede tilskuerflok, var han ved bevidsthed. Efter sigende havde Mikkel Thorslund det godt søndag aften efter omstændighederne.

Kilde: sn.dk


Del dette indslag