Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

tommymoeller728

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene.

I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy Møller Nielsen kæmpet en opslidende kamp for at få udbetalt sit tilgodehavende fra HB Køge. Tidligere har byretten givet Tommy Møller ret i sagen mod sin tidligere arbejdsgiver, men HB Køge var af en anden opfattelse og ankede sagen til Landsretten.
Nu har også Landsretten givet Møller Nielsen medhold. Det gjorde Østre Landsrets 20. afdeling, da den mandag formiddag afsagde dom i striden mellem Ricardos søn og 1. divisionsklubben, som har stået på i mere end tre år.

“Jeg har fået 100 procent medhold, og det har jeg det selvfølgelig helt utroligt godt med. Det har været en lang sag og en hård ventetid, men det er skønt, at der er overstået nu med det resultatet, som jeg havde håbet. Det har drejet sig om, at HB Køge ikke overholdt en aftale, og så er den ikke længere. Heldigvis har vi et retssystem herhjemme, der fungerer”, siger Tommy Møller Nielsen ifølge Ekstra Bladet.

Han blev 3. september 2012 fyret af HB Køge efter en skidt start på sæsonen, og derefter startede striden.

Hele tvisten gik på, hvorvidt der var tale om en opsigelig eller uopsigelig trænerkontrakt.

Tommy Møller Nielsen mente, at der var tale om en uopsigelig aftale frem til udgangen af 2014, og at han derfor skulle aflønnes, indtil han fik job igen.

HB Køge mente omvendt, at funktionærloven var i spil, og at aftalen derfor kunne opsiges med et varsel på tre måneder.

Retten var dog ikke i tvivl. Der var tale om en uopsigelig aftale.

“Noget af det sidste, min far sagde til mig, var, at jeg skulle kæmpe videre i denne sag. Han kunne ikke snuppe, når nogen ikke overholdt en aftale. Det var noget af det værste, at han vidste.Så han sidder deroppe og har det godt i dag”, siger Tommy Møller Nielsen til Ekstra Bladet med henvisning til sin far, Europamesteren fra 1992, der døde i februar 2014, inden sagen havde været for retten første gang.

For HB Køge er nederlaget i Østre Landsret et hårdt slag, og den kommende direktør og sportschef Per Rud får svære arbejdsbetingelser, når han 1. marts 2016 vender tilbage til klubben.

 

Kilde: Lokalbold.dk 

 

 

 


Del dette indslag