Tusindvis af breve forsvinder

brevpost430HVERDAGENS DANMARK: Hver fjerde dansker har inden for det seneste år oplevet, at et afsendt brev hverken er kommet frem til modtager eller retur.

Når man sætter et frimærke på kuverten og smider den i postkassen, forventer man, at forsendelsen når frem til modtageren. Men rigtig mange breve forsvinder helt i postvæsenet.

I en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for avisen metroxpress, svarer hele 25 procent af danskerne, at de inden for det seneste år har oplevet, at et brev sendt med Post Danmark er forsvundet i posten og aldrig kommet frem til modtager eller retur til afsender.

Et overraskende højt tal, lyder det fra Forbrugerrådet:

“Når der kommer sådan et højt tal frem, kan Post Danmark ikke ignorere det. De bliver nødt til at kigge på, hvordan der kan være så mange, der har den oplevelse”, siger Martin Salamon, der er chefkonsulent hos Forbrugerrådet.

Post Danmark henviser til undersøgelser fra et uafhængigt tysk analyse-institut, som viser at 93,4 procent af brevene når frem til modtagerne i rette tid.

“Vi er en fakta-baseret virksomhed, og det er selvfølgeligt alvorligt, når danskernes oplevede kvalitet er så lav. Men vi kan heldigvis se, at den reelle kvalitet er langt højere”, siger Morten O. Nielsen, der er kommunikationschef hos Post Danmark.

 

Kilde: mx.dk

 


Del dette indslag