Vidunderligt Kaos – Lasse Kjær (WebTV)

lassekjaer430MUSIK: Lasse Kjær spiller moderne pop med et ligefremt og råt tekstunivers. Indimellem inddrages elementer fra rock, hiphop og electropop. Han leverer på én gang et solidt og krøllet lydbillede. Mørke toner kombineres med opmuntrende vibes, og de melankolske vokaler krydres med svævende synth-melodier.

Lasse Kjærs tekster er præget af en gennemført ærlig selviagttagelse. Teksterne beskriver på godt og ondt hverdagens sindstilstande, og ofte er det menneskets fejl og utilstrækkeligheder, som er genstand for fortællingerne. Der er ikke tale om bekendelser, men om hyldester til det uperfekte.

‘Vidunderligt Kaos’ er en meget stemningsfuld sang om en beruset lykketilstand en morgenstund på vej hjem fra byen. Sangen beskriver, hvordan umiddelbare modsætninger i hverdagen kan mødes og vendes til smukke begivenheder, der emmer af menneskelighed og varme.

 

Lovende anmeldelser
2town Radio’s samarbejdspartner: Chartbase.dk, skrev bl.a. i sin anmeldelse af Lasse Kjærs nummer ‘Vidunderligt Kaos’:
“Det er Pop med et twist af det Alternative og en tekst, med mere at byde på end de fleste danske Pop-numre.
Nummeret er med kvaliltet, hitpotentiale – og så som sagt, det Alternative touch, som giver ham gode chancer ved anmelderne. Så der burde være lagt op til et gennembrud til gutten her i 2014″, skrives der altså på Chartbase.dk

 

 


Del dette indslag