YouTube parat til at give Spotify baghjul

youtubemusickey430TECH: Giganten YouTube er snart klar med deres bud på en streaming musik tjeneste, der skulle give baghjul til konkurenterne som Spotify og Wimp m.fl.

YouTube Music Key er arbejdstitlen på den nye streamingtjeneste, der lige nu er i rn testfase med en betaversion, som testes af en specialinviteret gruppe mennesker skal prøve den nye tjeneste af.

Når tjenesten på et tidspunkt bliver tilgængelig for den bredere befolkning, vil den formentlig komme til at koste omkring 50 kroner om måneden at benytte sig af.
Tjenesten vil give brugerne mulighed for at lytte til musik off-line, afspille musikvideoer og bruge telefonen til andre ting imens – en service, som ikke eksisterer på nuværende tidspunkt.
Man vil ydermere kunne afspille musik uden reklamer og benytte sig af Google Play Music via et abonnement for YouTube Music Key-brugere.

Google, der som bekendt ejer YouTube, er altså i fuld færd med at gro endnu større muskler, som må avle en hel del nervøsitet hos rivalerne fra Spotify.

 

 

 


Del dette indslag