‘Danser Med Drenge’ ude med nyt album

dansermeddrenge728

MUSIK: Festen fortsætter bestemt for ‘Danser med Drenge’ i 2015, og når bandet drager på den årlige koncert turne (med start i april), bliver det med et spritnyt album i ryggen. ‘Det Handler Om Penge’ er titlen på albummet, som er det første nye album fra bandet i mere end syv år.

Gennem bandets 22 årige lange karriere har ‘Danser Med Drenge’ produceret myriader af hits, som publikum kender udenad og skråler med på ved bandets koncerter: ‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’, ‘Er der nogen i himlen?’, ‘Grib chancen’, ‘Rejs dig op & kom videre’, ‘Kære lillesøster’, ‘Kolde hjerter’, ‘En dejlig morgen’, ‘Tag godt imod ham’ og ‘Aldrig undvære dig’, blot for at nævne nogle af bandets mange hits.

 

10 nye sange
Det nye album ‘Det Handler Om Penge’ indeholder 10 nye sange fra ‘Danser Med Drenge’, som er det første nye matriale fra bandet i mere end syv år.

“Vi glæder os til at se, om vores fans synger med på de nye sange også”, siger sangerinde Rie Rasmussen, der fortsætter:

“Intet er så stort som at have knoklet med en ny sang, og publikum så viser, at de kan lide sangen og skråler med på den”.

Bandet består udover sangerinde Rie Rasmussen iøvrigt af: Henrik Stanley, Klaus Kjellerup, Steffen Qwist, Morten Bolvig og Kasper Langkjær.

 

Kilde: 2town Radio.com

 

 


Del dette indslag