Hugo Helmig: Svært at blive kendt

MUSIK/KENDTE: Før debutsinglen ’Please Don’t Lie’, sidste sommer gjorde ham til et mega hot navn, levede han trygt i ly af sine kendte forældre. Nu fortæller Hugo Helmig, at det har krævet tilvænning at træde frem og selv indtage rampelyset.

“Jeg har haft svært ved det med at blive kendt og gå udenfor på gaden. Det er jo dybt åndssvagt, men jeg er begyndt at tænke over, hvad folk tænker. For to år siden tonsede jeg rundt på cafeerne i Aarhus og var hele tiden ude – nu vil jeg hellere være hjemme sammen med min kæreste eller venner”, fortæller Hugo Helmig ifølge dagbladet BT.

Opmærksomheden steg yderligere i foråret, da DR3 sendte dokumentarserien ’Hugo og Helmig’, og han syntes til at begynde med, at det var ubehageligt at se sig selv på tv.

 

Det er også ‘Fedt’ at have succes
Han synes også, at det er fedt at se fanskaren vokse og finde ud af, at det er det her, han vil resten af sit liv.

“Hvor mange teenagere ved, hvad de vil med deres liv? Det har været en kæmpe lettelse for mig at finde ud af, at det er musik, jeg vil lave, og jeg har jo allerede oplevet en masse superfede ting”, fortæller unge Helmig til BT.

Ud over den hjemlige succes har Hugo Helmig brugt en del af det seneste år i Tyskland, hvor ’Please Don’t Lie’ på et tidspunkt var det tredjemest spillede nummer i radioen. Her har han fået bekræftet, at han sagtens kan leve af musik.

“Det er helt sindssygt at vide, at ens musik bliver spillet i lande som Tyskland, Italien og Østrig. En af de store tyske stationer, jeg har besøgt, har fem millioner lyttere. Det er jo som at nå ud til hele Danmark på én gang”, siger Hugo Helmig.

 

Ny singel ‘Wild’, skrevet til kæresten
Han har en ny single, ’Wild’, på gaden, der er skrevet til kæresten som en reminder om, at han altid vil være der for hende, selv når han er langt væk på turné.

“Jeg har haft uro i maven over at skulle følge op på ’Please Don’t Lie’, men jeg har en god fornemmelse med den her”, afslutter Hugo Helmig.

 

 

 


Del dette indslag