Julie Zangenbergs firma konkurs

Julie Zangenberg må lukke sit livsstilsunivers, Cozy by JZ, som ikke længere kan løbe rundt grundet coronapandemien trods vækst og fremgang salgsmæssigt.

Coronapandemien har haft enorme økonomiske konsekvenser, som nu også rammer Julie Zangenbergs livsstilsvirksomhed, Cozy by JZ. Det oplyser den 33-årige skuespillerinde og iværksætter i et opslag på Instagram.

“Vi har kæmpet en udmattende kamp mod nedlukninger af butikker, enorme forsinkelser af vareleverancer (sidste år ankom vores vinterkollektion blandt andet fire måneder for sent) og enorme stigninger i fragtpriser”, skriver hun.

“Frustrationen og meningsløsheden er kun endnu større, da vi har været i konstant vækst og fremgang salgsmæssigt”, skriver Julie Zangenberg videre i opslaget.

Julie Zangenberg begyndte Cozy by JZ i 2016.

Hvad der begyndte som et sideprojekt, hvor hun var med til at udvikle en kendiskollektion af hyggetøj, blev til en større virksomhed, som hun blev ejer af og direktør for.

“At skulle erklære sit firma konkurs er en voldsom og ubehagelig sag”, skriver Julie Zangenberg, som vil trække sig fra de sociale medier den kommende tid for at lukke firmaet ordentligt ned.


Del dette indslag