Matthew Perry er død

DE KENDTE: Den verdenskendte ‘Venner’-skuespiller (Chandler) er gået bort, blot 54 år gammel. Han blev ifølge flere medier fundet druknet i en jacuzzi i sit hjem i Los Angeles.

Matthew Perry i rollen som Chandler Bing fra TV-Serien ‘Venner’

Det amerikanske medie TMZ var de første til at breake den tragiske nyhed om Matthew Perry’s død, men på det tidspunkt var nyheden endnu ikke officielt bekræftet.

Dødsfaldet er siden bekræftet af Warner Brothers Television Group, der står bag tv-serien ‘Venner’, som Perry var verdensberømt for, samt af det lokale politi i Los Angeles.

“Vi er knuste over vores kære ven Matthew Perrys død”, lyder det fra Warner Brothers i en udtalelse.

“Matthew var en fantastisk begavet skuespiller og en uvurderlig del af Warner Bros. Television Group-familien. Betydningen af hans komiske geni blev følt over hele verden, og hans minde vil leve videre i hjertet på så mange. Dette er en hjerteknusende dag, og vi sender vores kærlighed til hans familie, hans kære og alle hans hengivne fans”, lyder det videre i udtalelsen.

Verdensberømt ‘ven’
Matthew Perry blev berømt verden over i 90’erne, da han spillede Chandler Bing i samtlige 10 sæsoner (og i øvrigt i samtlige 234 episoder) af komedieserien ‘Venner’.

I 2021 var Perry til stede, da HBO Max i en storstilet reunion samlede alle seks skuespillere og andre med relation til serien, hvor de bl.a. besøgte de gamle kulisser, der var sat op på ny, ligesom de deltog i et stort fælles interview på stedet ved springvandet, hvor den berømte intro til serien er filmet.

Matthew Perry blev aldrig gift og efterlader sig ingen børn, men han var kortvarigt forlovet med Molly Hurwitz for nogle år siden.

.


Del dette indslag