Rock Nalle stopper karrieren grundet sygdom

KENDTE/MUSIK: En både glorværdig og turbulent musikalsk karriere er slut for sangeren Roland Lyhr Sørensen, bedre kendt under sit kunstnernavn: Rock Nalle.

Den svære beslutning er truffet i samarbejde med familien, nære venner og management, og årsagen er sygdom fortælles der i en pressemeddelelse.

“Nalle har igennem flere år kæmpet med KOL og Parkinson, som forværres med tiden. For nylig har en lungebetændelse ydermere gjort den generelle sundhedstilstand dårligere”, forlyder det i pressemeddelelsen.

Mere end 60 års karrierre stopper nu
Rock Nalle startede sin musikalske karriere i slutningen af 1950erne, men har både stoppet og genoptaget den ad flere omgange. Karrieren har også været sat på standby på grund af rod i privatlivet og stofmisbrug.

Alligevel er Rock Nalle flere gange vendt tilbage til musikken både som medlem af band, i samarbejde med store navne som Johnny Reimer, Peter Belli og Gustav Winckler og som solokunstner.

Hans største hit blev “Go’e gamle fru Olsen”, som var en dansk version af rockpioneren Little Richards “Good Golly Miss Molly”.

Den 79-årige rocksanger har fået sit eget museum i den sjællandske by Hørve.

“Jeg er meget taknemmelig for de vidunderlige oplevelser, jeg har fået igennem musikken – både i svære og gode tider”, lyder det fra Rock Nalle.


Del dette indslag