Radiolegende takker af

MUSIK/KENDTE: Leif Wivelsted er en vaskeægte radiolegende, der nu takker af efter mere end 45 års tro tjeneste hos Danmarks Radio.

Onsdag 30. Oktober sagde Leif Wivelsted farvel til radiostudiet, og goddag til pension. Så lytterne må altså affinde sig med, at den garvede radiomands stemme ikke længere er til stede hjemme i stuen eller på køreturen.

“Det har været 45 fantastiske år. Jeg kan kun sige tak til alle dem, der har lyttet med. Det har været en glæde at sende”, siger Leif Wivelsted ifølge Ekstra Bladet.

Mødet med Stevie Wonder er størst
Leif Wivelsted er mildt sagt en musikkyndig mand, der har CV’et plastret til med programmer som ‘Dansktoppen’, ‘Hit på hit’ og ‘Middag på 5’eren’.

I løbet af karrieren er det blevet til en hel del interviews med store kunstnere – også de internationale.

“Jeg vil stadig mene, at mit interview med Stevie Wonder, som jeg lavede i Holland i 1993, er noget af det største overhovedet. At sidde ansigt til ansigt med en af de største soulkunstnere. Eller kunstnere generelt”, lyder det begejstret fra Leif Wivelsted.

Afskedsreception
Onsdag 30. Oktober klokken 16 var der afskedsreception for Leif Wivelsted hos DR P4 Østjylland, og derefter må de danske lyttere altså fremover klare sig uden Wivelsteds velkendte stemme i radioen.
Han kan således nu kalde sig pensonist i en alder af 71 år.

.

.


Del dette indslag