Roskilde melder udsolgt historisk hurtigt

FESTIVAL: Den store efterspørgsel på Roskilde Festival-billetter betyder, at samtlige 80.000 partoutbilletter nu er udsolgt efter det hurtigste billetsalg i mere end 20 år.

“Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, og især at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Det betyder, at 80.000 deltagere nu har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger billetsalget i retning af, at vi igen kan forvente at leve op til vores almennyttige formål og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen”, udtaler Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Det er dog fortsat muligt at opleve navne som Bruno Mars, Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz, Massive Attack, Dua Lipa og David Byrne, hvis man køber en endagsbillet til dagene torsdag, fredag og/eller lørdag.

Endagsbilletter til onsdag med blandt andre Eminem, Nine Inch Nails og Charlotte Gainsbourg er udsolgte, mens torsdag med blandt andre First Aid Kit, Bruno Mars, Nephew og My Bloody Valentine er meget tæt på udsolgt.

Roskilde Festival har meldt udsolgt af partoutbilletter på de seneste fem festivaler, og årets billetsalg er det næsthurtigste i festivalens 47-årige historie. Kun i 1996, hvor programmet bød på blandt andre David Bowie, Rage Against the Machine og de gendannede Sex Pistols blev billetterne udsolgt hurtigere end i år.

Roskilde Festival 2018 finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

 

 

 


Del dette indslag